Фото без описуСелищний голова Віталій Здебський передав Подяки Хмельницької обласної ради та ювілейні медалі волонтерам, депутат  VIII – скликання Старосинявської селищної ради Галишу Володимиру Цезаровичу та Раїсі Михайлівні Туранській.

Подяки підписала голова обласної ради Віолета Лабазюк за самовіддане служіння українському народові, громадянську позицію в умовах воєнного стану, вагомий внесок у наближення Перемоги, участь у національному відродженні України, утвердження її незалежності, патріотизм.

                            Із біографії волонтерів Старосинявщини:  

   Галиш Володимир Цезарович ,  у 1990  році закінчив  Костромський сільськогосподарський  інститут за спеціальністю «Інженер - енергетик», у 1996р. закінчив аграрний університет  у м.Київ,  педагогічний факультет за спеціальністю «Професійне навчання».

Фото без опису

   Володимир Цезарович   розпочав свою трудову діяльність  у   1987 р.

 По 2020 р. посідав посаду викладача інформатики Пасічнянського НВК.   

   З 2002 року по 2020 р. – інспектор факультету заочно-дистанційного навчання  Хмельницького національного            університету. (Працював 30 років).

Волонтерську  діяльність розпочав із 2018 року, досить активно  займається волонтерством із початку 2022 р. Є  активним членом Громадської організації «Волонтерський центр «Калина»: Володимир  Цезарович  Галиш є            членом   правління, засновником організації.

  За час своєї трудової діяльності зарекомендував себе лише з позитивної сторони, як висококваліфікований  фахівець, організатор, з високою відповідальністю ставиться до виконання своїх обов’язків, має активну життєву позицію.   Активний   в суспільно –громадському житті  Старосинявської громади.

Обраний  депутатом  VIIIскликання  Старосинявської селищної ради.

   Є членом  постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту селищної ради.

          

Туранська Раїса Михайлівна, у 1986 році переїхала з родиною в с.Адампіль, Старосинявського району, Хмельницької області, де пішла у третій клас місцевої загальноосвітної школи.

Фото без опису2004 році отримала вищу освіту за спеціальністю «Облік та аудит».

З 2010 року по 2015 роки працювала в Старосинявському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на посаді головного спеціаліста – головного бухгалтера. В 2015 році переведена на посаду директора даного центру.

2016 – 2017р.р. директор комунальної бюджетної установи Старосинявської селищної ради «Старосинявський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді».

З лютого 2023 року - фахівець із соціальної роботи в Хмельницькому обласному госпіталі ветеранів війни.

З 2014 року у складі волонтерської ініціативи спільно з колективом Старосинявського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводили волонтерську роботу (надання допомоги захисникам України: продукти, одяг, психологічна, соціальна робота з сім’ями).

З лютого 2022 року крім волонтерської роботи з ЗСУ, ТРО, Нацгвардією  проводила організацію пункту для збору допомоги ВПО: доставка продуктів харчування, одягу, ліків, засобів гігієни ВПО та у військові частини в Хмельницькій обл., Вінницької обл., м.Житомир.

З березня 2022 року - керівник команди по доставці продуктів харчування, одягу, ліків, засобів гігієни, військової амуніції та інших речей по запиту в прифронтові зони та деокуповані населені пункти, як для військових так і для цивільного населення. Евакуація населення.

В квітні 2022 року зареєструвала благодійну організацію «Благодійний фонд «Перемога у серці».

На сьогодні, спільно з командою зробила близько сотні виїздів в зону бойових дій. Найближча відстань до перебування  ворожого війська була  менше кілометра.  Потрапляли під обстріли в населених пунктах м. Дворічна та Куп’янськ  Харківської області.

В 2023 році вступила в ДФТГ «Афган».  Продовжує займатися волонтерською діяльністю.