Фото без описуУ Старосинявському Будинку культури відбувся звітний концерт Старосинявської дитячої мистецької школи та свято випускників 2023 року. Такі мистецькі заходи проводяться закладом щорічно.

Цього року учням-випускникам Кузін Олександрі, Анастасії Ганжарі (клас викладача Скригунець Т.І.), Кузін Анастасії та Гурину Володимиру (клас викладача Карпушина В.Б.), які успішно склали випускні іспити,  вручено свідоцтва про закінчення Старосинявської ДМШ. Випускники Телендій Олександра (клас викладача Балла О.М.) та Гедзун Максим (клас викладача Горухи Є.М.) продовжать навчання з метою вступу до вищих навчальних мистецьких закладів.

Учням- відмінникам  оголошено подяки від дирекції Старосинявської мистецької школи. Під час урочистих святкових заходів, які зібрали у велику дружню родину викладачів, працівників культури, вихованців та батьків, рідних випускників мистецького закладу, відзначено викладачів школи за якісну підготовку учнів до обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів як дирекцією закладу, так і  селищним головою Віталієм Здебським, який вручив Грамоти селищної ради викладачам Ользі Баллі, Ларисі Макогонській та Володимиру Карпушину. Селищний голова висловив щирі вітання викладацькому та батьківському колективам за цілеспрямовану роботу і старання на розвиток юних особистостей, випускникам побажав  нових творчих успіхів і перемог під мирним небом України.

Щирими оплесками глядачі обдаровували виступи вихованців закладу.

З заключним словом виступив перший заступник селищного голови Попик Олександр Федорович, який подякував викладацькому та учнівському колективам за проведене свято, побажавши при цьому подальших творчих здобутків.

Освіта –скарб, праця – ключ до нього. Головним завданням  мистецької педагогіки є формування і розвиток естетичного погляду і художнього смаку дітей, залучення їх до світу музики, танцю, живопису. Чи оберуть діти професію музиканта, чи хореографа, чи  іншу професію, безумовно заняття музикою, танцем та іншими видами мистецтва виховують силу волі і дисципліну, розвивають математичні здібності, навички спілкування, як їх сьогодні називають – комунікативні навички.

Бажаємо нашим випускникам досягати поставлених цілей, успішного подолання всіх життєвих іспитів, встигати все, що так важливо і потрібно.

Кожен твій вчинок плід принесе, хто що посіяв – те й пожне!

Мирного неба нашій неньці Україні, щасливого майбутнього та найшвидшої очікуваної Перемоги.  Все буде Україна!

 

За матеріалами звітного концерту.