Фото без описуСьогодні у селищній раді  відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради. Голова адмінкомісії Надія Вікарська провела засідання, на яке прибуло  9 членів адмінкомісії.

Комісія за участю правопорушників розглянула 2  протоколи про адміністративні правопорушення, складених працівниками сектору поліцейської діяльності №1 (смт Стара Синява) відділу поліції №1 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області та КП «Київблагоустрій» виконавчого органу Київської міської ради щодо порушення правил благоустрою на відповідних територіях.

Щодо порушення правил благоустрою – розглядалися випадки вивезення твердих побутових відходів у невстановлене для цього місце, засмічення території, та у зв’язку з закінченням терміну дозволу на проведення земляних робіт – засмічення придорожньої смуги в  м.Києві.

Члени адмінкомісії заслухали інформацію присутніх на комісії правопорушників, внесли свої пропозиції, які головуюча поставила на голосування. Складено два постанови про адміністративні правопорушення. Загальна  сума  штрафів склала  близько 1020  грн.  

За матеріалами адмінкомісії.