Фото без описуПрацівники Хмельницького районного управління ГУ ДСНС в Хмельницькій області та 34-ої державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області (смт Стара Синява)  працювали із жителями  Пасічнянського старостинського округу з метою роз’яснювальної роботи серед населення Старосинявської громади та розповіли як дотримуватися правил протипожежної безпеки у житловому секторі, поводження з вогнем під час весняно-літнього періоду та на водних плесах.

Мирослав Явдощук, головний інспектор  ВЗНС Хмельницького РУ ГУ ДСНС у Хмельницькій області повідомив, що рятувальники зустрілися із жителями, відвідали одиноких, родини, котрі опинилися у складних життєвих обставинах, інших жителів та надали роз’яснення, як дотримуватися правил протипожежної безпеки.  Додатково розповіли про обережність на водних плесах в літній період. 

Звернули  увагу усіх мешканців громади бути обачними, контролювати ситуацію, з проханням дотримуватись вимог правил пожежної безпеки. Адже незначне займання може спричинити виникнення масштабної пожежі та, як наслідок, призвести до значних матеріальних збитків,  іноді й людських жертв. Також роз’яснено щодо заборони спалювання сухої трави.  У літній період часто є відпочинок на водних плесах, рибалка, варто не ігнорувати правилами поводження на воді, не поспішати купатися у ставах та місцевих річках.

Тому будьте обачні! Не ігноруйте обережністю у повсякденних побутових питаннях! 

За матеріалами  Хмельницького районного управління 
ГУ ДСНС України у Хмельницькій області