Фото без описуЗа повідомленням керівника  КУ «Старосинявської МПО», працівниками  установи на постійні основні проводяться інформаційно-роз’яснювальні бесіди з жителями громади, як дотримуватися правил протипожежної безпеки.  Найчастішою причиною пожеж є необережне поводження з вогнем, особливо у весняний період, коли на полях та парках залишився сухостій трав і гілля.

Проте, не зважаючи на регулярні рейди рятувальників та численні роз’яснення, проблематичною є ділянка сміттєзвалища, де постійно виникають пожежі. Уже другу добу поспіль працівники Старосинявської місцевої пожежної охорони та   рятувальники 34-го ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області борються із пожежею на сміттєзвалищі. Наразі пожежу локалізували, 90% пожежі усунуто, роботи тривають.

Працівники Старосинявської місцевої пожежної охорони та рятувальники 34-го ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України просять жителів громади дотримуватися закону та правил пожежної безпеки, варто нагадати, що спалювання трави, листя, сміття та іншої рослинності заборонено законом та карається штрафом у розмірі від 3060 до 6120 гривень. Окрім того, підпалювання сміття шкодить екосистемі. Це ваше здоров’я і безпека, не забувайте про це!

За матеріалами КУ «Старосинявська МПО»