Фото без описуЖителі сіл громади гуртуються для наведення благоустрою у громадських місцях відпочинку,  пам’ятних місцях та парках.

У селах Лисанівці та Паньківці, де постійно є проблемною ділянкою узбіччя центральної траси з м.Хмельницького до смт Старої Синяви біля  місцевого лісу. Кожного року жителі сіл прибирають ці ділянки і вивозять кілька тон твердих побутових відходів… Цієї весни знову місцеві жителі спільно із старостою сіл Лисанівці, Паньківці Григорієм Брицьким організувалися для прибирання територій. Допомагав в усьому і підтримував депутат селищної ради Віталій Манзюк (керівник ФГ «Манзюк»), який  надав трактор та людей для обрізки дерев біля кемпінгу і вивозу сміття. Вздовж узбіччя дороги працювали жителі села, працівники селищної ради на місці, соцпрацівник та фельдшер. Пізніше приєдналися соціальні робітники зі Старої Синяви (директор Старосинявського Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Петро Чорний прийшов на підмогу. Також  взяв участь в наведенні благоустрою лісник Хобоша Петро.

Необхідні матеріали для благоустрою   забезпечено селищною радою.  Жителі  знаходять кожну погожу годину, щоби навести лад на своїх територіях і прибрати сухостій після зими. Зараз для благоустрою сприяє погода і старости, місцеві мешканці прикладають зусиль для проведення днів благоустрою.

 

За матеріалами відділу комунального майна, ЖКГ

та інфраструктури