Фото без описуПрацівниками соціальних служб  регулярно здійснюються виїзди у населені пункти громади з метою надання допомоги та консультацій родинам, котрі опинилися у складних життєвих обставинах.

Інспектори ювенальної превенції Ірина Устименко, Тетяна Новохижко, головний спеціаліст служби у справах дітей Олександр Козлик, в.о. директора Старосинявського ЦСССДМ  Інна Шуляк відвідали  сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, сіл  Паплинці, Адампіль.

Здійснено чергову перевірку умов проживання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, надано консультації та роз’яснення з питань, які цікавили членів родин. Варто зауважити, що із дією воєнного стану в країні кількість сімей, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, збільшилася. Добавилися родини  вимушених переселенців, які розмістилися на території громади і потребують підтримки. Тому, основне завдання соціальних служб на сьогодні – тримати на контролі умови проживання дітей з даних родин та підтримувати і допомагати їм зорієнтуватися в нових  життєвих умовах.

За матеріалами Старосинявського ЦСССДМ