Фото без описуУ Старосинявській громаді  проходять дні благоустрою у населених пунктах. Вибираючи погожу днину, жителі кожного села гуртуються для наведення порядку в громадських місцях.

Спільними зусиллями протягом двох днів 12 та 13 квітня  на території села Йосипівка проведено заходи із благоустрою вулиць Сидоришина та Федько. Хочу подякувати окремим жителям, яким не байдуже обличчя села і які покинули свої справи та знайшли час взяти участь у даному заході, це: Олександр Черевань, Борис Гутовський, Андрій Тищук, Василь Гурин, Валерій Левчук, Сергій Девлиш, Ігор Черниш, Анатолій Ювченко, Іван Андрощук, Юрій Братенко та наші хлопці переселенці Олексій Данілкін та Євгеній Чернєв із Херсонщини.

Всім щиро дякую! Сподіваюся, що у наступному заході із благоустрою села нас буде більше, разом ми зможемо зробити село Йосипівка ще більш привабливим і чистішим. Поважаємо один одного і пам'ятаємо -чисто не там де прибирають, а там де не смітять.

Окрема подяка КП "Старосинявський комунгосп" (керівник Ігор Федорчук) та СФГ "Поділля" (керівник Андрій Сопрук)за надану техніку для вивезення сміття, підтримку заходів благоустрою.

У с.Уласово-Русанівка, мабуть всі, хто  взяв участь у цьому заході, залишилися задоволені від проведення такої роботи. Кожний, хто був на благоустрої, хто доклав багато зусиль і не пожалів свого часу, зробив для себе чимало висновків, хтось вголос, а хтось про себе.

Особисто я переконався, що мешканці села Уласово-Русанівка дружні і працьовиті люди, які мають бажання і розуміння змінювати своє село на краще. Шкода, що не всі змогли долучитися до цієї справи. Адже шанувати померлих - це наш святий обов'язок, а тому важливо не забувати місця поховання своїх рідних і близьких, щоб їхні могили не перетворювалися на пагорби і не заростали парослями і бур'яном.

Висловлюю щиру подяку всім і окремо кожному, хто  долучився до прибирання  місцевого кладовища.

Окрема подяка від себе особисто та від жителів села Фермерському господарству "Миколайця О.Д." (керівник Олександр Миколаєць) за чергову допомогу і підтримку села, місцевому жителю Богдану Болібруху та КП "Старосинявський комунгосп" (керівник Ігор Федорчук) за наданий транспорт для вивезення сміття.  Всім вам висловлюю подяку  від жителів та особисто за розуміння і підтримку справ із благоустрою!

Іван Луценко, староста.