Фото без описуГарний настрій людей значною мірою залежить від того, яким вони бачать своє рідне село. Саме тому велике значення для жителів села Теліжинці має благоустрій.

Завдяки спільним  зусиллям старости села Теліжинці Івана Луценка, жителів та керівника ПСП «Обрій», депутата селищної ради  Олександра Крота  відбулася акція "За чисте довкілля с.Теліжинці".  Усі жителі дружно взялися до прибирання прибудинкових територій та вулиць. Сьогодні село Теліжинці виглядає гарним та доглянутим, а мешканці задоволені змінами, які відбуваються, бо й вони  самі беруть активну участь в благоустрої.

Учасники толоки самовіддано і старанно працювали, очищуючи територію від сміття, рослинних решток і старих гілок.

Староста Іван Миколайович Луценко висловлює подяку усім жителям села Теліжинці за взаєморозуміння, підтримку та активну участь в  проведенні заходів з прибирання села.  Щира вдячність ПП "Обрій" (керівник Олександр Крот) за надану техніку, за  постійну безкорисну допомогу селу. Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток села Теліжинці.

Гарними справами із наведення благоустрою територій радують жителі сіл Олексіївка, Пилява та Івки, Мисюрівка. Спільно із старостами населених пунктів Володимиром Кисилишиним та Володимиром Бортником жителі старостатів прибрали громадські території, очищали кладовища та наводили лад біля пам’ятних історичних місць в селах.

Усім, хто не залишився байдужим до спільних добрих справ та суспільно-корисної  роботи, хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль для поліпшення стану довкілля, благоустрою  своїх сіл – щира подяка за допомогу, підтримку і розуміння.

За матеріалами заходів із благоустрою