Здоров’ям жителів громади протягом березня 2023 року опікувались лікарі Старосинявського центру первинної медико-санітарної допомоги. З метою надання медико-консультативної допомоги жителям віддалених сіл відбулися чергові виїзди сімейних лікарів у населені пункти об’єднаної громади.

Під час роботи лікарів  за березень 2023 року прийнято пацієнтів: 253 дорослих та з них 27 дитини, проведено діагностичні обстеження (зроблено щеплень всього 59, з них на коронавірус 23).

Крім того, без медичної допомоги не залишилися пацієнти, що за станом здоров’я не змогли з’явитися на прийом самостійно, в тому числі і діти.

Здійснено огляд хворих вдома – 43 пацієнтів. Здійснено  виїзди сімейного лікаря  Котіка Леоніда, завідуючого Адампільською амбулаторією загальної практики сімейної медицини, згідно графіка  у села: Харківці-7, Липки-5, та ін. населені пункти громади.

Сімейні лікарі, працівники КНП «Старосинявського ЦПМСД» продовжують надавати медичну допомогу в умовах воєнного стану, кожен пацієнт зможе отримати професійний огляд, з’явившись на консультацію до лікаря під час виїзних прийомів.

Не забувайте проходити обстеження, регулярно слідкуйте за станом здоров’я!  Бережіть себе!

 

За матеріалами КНП «Старосинявський ЦПМСД»