Фото без описуСтався прорив мережі старого водогону на вулиці Грушевського навпроти  відділку місцевої поліції.  Внаслідок аварії  мешканці  центру Старої Синяви, мікрорайонів Заводу, Баштану, Христосова вранці залишилися без водопостачання.

Керівник КП «Старосинявський ЦВК №1» Валентин Матіяш оперативно організував працівників та спеціальну техніку для ліквідації наслідків прориву. Оперативно проведено аварійно-відновлювальні роботи на гілці старого водогону.

Роботи тривали понад 2 години у зв’язку із значними обсягами, прорив ліквідовано, відновлено водопостачання повністю. Систему запущено.

На часі перехід абонентів водопостачання КП «Старосинявський центральний водоканал №1» зі старого водогону на новий, старі мережі фактично вичерпали терміни експлуатації, що призводить до частих пошкоджень труб та незручностей для населення.

Прохання до жителів населених пунктів: у разі виявлення місця прориву мереж водопостачання, витоку води терміново повідомляти працівників водоканалу. Звертатися за телефоном: 096-008-66-13.

КП «Старосинявський центральний водоканал №1».