Фото без описуПовітряні тривоги не зупинили  волонтерів із Польщі та наших земляків, які перебувають за кордоном, приїхати під час вихідних на Україну  та відвідати дітей – жителів Старосинявської громади, котрі  виховуються в родинах, які перебувають у складних життєвих обставинах.

«Разом з друзями та волонтерами з м. Варшава знайомилися з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, вимушено переміщеними особами, з багатодітними сім’ями  та дітьми з особливими потребами....

Під час війни ми не повинні забувати про цих дітей, адже вони вкрай потребують нашої допомоги та посмішки, будь-якої підтримки.

Marcin Bielecki , Katarzyna Lasocik , Stasiek Dąb Rozwadowski і ще багато польських друзів від початку повномасштабного вторгнення підтримують наших військових та цивільних...»,- написали у соцмережах ФБ волонтери з Польщі.

Цього разу на Хмельниччину вони привезли гуманітарну допомогу для дітей (столи та стільці для навчання, двоярусні ліжка, холодильники, пральні машини, мікрохвильовки, канцелярію, ковдри та подушки, постільну білизну та рушники, харчування, гігієнічні засоби, іграшки тощо). І наші діти щасливі завдяки вам!

Висловлюємо подяку: працівникам Ювенальної Превенції Поліції Хмельниччини та Старосинявського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, дякуємо за підтримку!  Щира вдячність польським волонтерам за надану допомогу в умовах війни, нехай вас оберігає Ангел-Охоронець!

 

За матеріалами Старосинявського ЦСССДМ