Фото без описуВзимку є чимало свят, на які чекають і дорослі, і діти – цикл новорічно – різдвяних свят. І цей святковий період починається з визначного грудневого дня – Дня Святого Миколая, коли діти згадують усі свої добрі вчинки, пишуть листи Святому Миколаю та одержують солодощі і бажані подарунки.

Щороку уже стало давньою доброю традицією - 19 грудня відзначати День Святого Миколая - одне з найсвітліших і найрадісніших свят, на яке чекає кожна дитина. У цей день кожен з нас, згадуючи дитинство, сподівається на якесь маленьке диво, здійснення найзаповітніших мрій, котрі під силу лише чудотворцю Миколаю. Він приносить у кожну оселю радість, надію та любов.

Це чудове свято завітало і до вихованців Старосинявського центру комплекної реабілітації для дітей з інвалідністю «Надія». Під керівництвом вихователя діти танцювали, грали ігри та виготовили ангелів-охоронців, які будуть передані нашим захисникам ЗСУ.  Святкова  атмосфера,  яка залишилася у дитячому колективі та у кожному серці, залишиться  надовго, і вихованці теж щедро даруватимуть її оточуючим.

Завітали до дітей з подарунками та теплими словами отець греко-католицької церкви Лушней Мирон та  представник громадської організації  «За конкретні справи», депутат селищної ради  Олійник Василь Васильович.  

Хай Святий Миколай береже ваші родини й піклується про ваших рідних та близьких! Мирного неба над Україною!

Фото без опису

За матеріалами центру «Надія»