Фото без описуШановні мешканці громади! Ситуація станом на  20 грудня  2022 року на території Старосинявської громади контрольована.  Сьогодні  300-та доба війни в Україні. Загроза завдання ворогом ракетних ударів по критичній інфраструктурі та мирних кварталах залишається. Прошу, не нехтувати сигналами повітряної тривоги, перебувати в укриттях.

За офіційними джерелами, ООН вивчає інформацію щодо надання Іраном дронів РФ. МВФ схвалив Моніторингову програму для України. США відстежують розміщення військ РФ на території Білорусі.  Ми можемо виграти цю війну тільки допомогаючи один одному. І наша громада підтримує усі можливі шляхи до Перемоги України. Навіть гривня рятує чиєсь життя. Ми рятуємо життя ВПО, допомогаємо військовим незважаючи ні на що... 

Продовжуємо економити електроенергію. Прохання з розумінням віднестися до ситуації.  Бачимо, що зима досить важко наступає. Ми  маємо зробити все, щоб вистояти цю зиму, як би це не було важко… І маємо пам’ятати та бути вдячними захисникам на передовій.

Працюємо надалі над  організацією допомоги захисникам, переселенцям, шукаємо житло для заселення,  робимо наступні заявки та ведемо співпрацю з різними благодійними організаціями.

Пацюємо кожен на своєму фронті.  Селищна рада готує чергову партію допомоги захисникам. Сьогодні наше головне завдання – зробити усе для захисту рідної землі. 

Орієнтуйтесь на офіційні джерела інформації, довіряйте фактам! Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!

 Селищний голова