Фото без описуШановні мешканці громади! Ситуація станом на  10 грудня  2022 року на території Старосинявської громади контрольована.  Сьогодні 290-а доба війни в Україні.Загроза завдання ворогом ракетних ударів по критичній інфраструктурі та мирних кварталах залишається. Прошу, не нехтувати сигналами повітряної тривоги, перебувати в укриттях.

Забезпечуємо діяльність об’єктів критичної інфраструктури, проте режим роботи навчальних закладів, комунальних підприємств залишається складним у зв’язку з електропостачанням. 

Продовжуємо економити електроенергію. Прохання з розумінням віднестися до ситуації. За розпорядження НЕК «Укренерго», на Хмельниччині, окрім уже знеструмлених трьох черг за Графіком погодинних відключень, додатково застосовується Графік аварійних відключень (ГАВ). Спрогнозувати час відновлення розподілу електричної енергії при застосуванні Графіку аварійних відключень та попередити заздалегідь про його запровадження – не можливо. Розпорядження про застосування ГАВ надходить від НЕК «Укренерго», місцеві ж енергетики зобов’язані максимально швидко реагувати на розпорядження. Відновлення розподілу електричної енергії споживачам здійснюється також за розпорядженням НЕК «Укренерго». 

Бачимо ситуацію, що зима досить важко наступає, ворог дуже сподівається використати зиму проти нас – зробити зимовий холод та складнощі частиною свого терору. Ми  маємо зробити все, щоб вистояти цю зиму, як би це не було важко… І маємо пам’ятати та бути вдячними захисникам на передовій.

Працюємо надалі над організацією допомоги переселенцям, шукаємо житло для заселення,  робимо наступні заявки та ведемо співпрацю з різними благодійними організаціями.

Працюємо кожен на своєму фронті.  Селищна рада знову організовує чергову партію допомоги захисникам. Сьогодні наше головне завдання – зробити усе для захисту рідної землі. 

Орієнтуйтесь на офіційні джерела інформації, довіряйте фактам! Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!

 Селищний голова