Фото без описуШановні мешканці громади! Ситуація станом на 20 листопада 2022 року на території Старосинявської громади контрольована.  Сьогодні 270-а доба війни в Україні. 

Загроза завдання ворогом ракетних ударів по критичній інфраструктурі та мирних кварталах залишається. Прошу, не нехтувати сигналами повітряної тривоги, перебувати в укриттях.

Забезпечуємо діяльність об’єктів критичної інфраструктури, переглядаємо режим роботи навчальних закладів у зв’язку з електропостачанням.

Продовжуємо економити електроенергію. Прохання з розумінням віднестися до ситуації. Це важливо. За офіційними даними НЕК "Укренерго" повернула електроенергію близько 70 відсоткам споживачів в деяких областях центрального регіону та підготувала лінії для підключення в західному та дніпровському регіонах. Проте і зараз компанія змушена примусово обмежувати споживання – до 40 відсотків по всій Україні.

Працюємо над організацією допомоги переселенцям, робимо наступні заявки та ведемо співпрацю з різними благодійними організаціями.

Пацюємо кожен на своєму фронті.  Селищна рада знову організовує чергову партію допомоги захисникам. Сьогодні наше головне завдання – зробити усе для захисту рідної землі. 

Орієнтуйтесь на офіційні джерела інформації,  перевіряйте факти! Так ви завжди будете в курсі офіційних справжніх подій.

Слава ЗСУ! Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!


 Селищний голова