Фото без описуШановні мешканці громади! Ситуація станом на 10 листопада 2022 року на території Старосинявської громади контрольована.  Сьогодні 260-а доба війни в Україні. 

Загроза завдання ворогом ракетних ударів по критичній інфраструктурі та мирних кварталах залишається. Прошу, не нехтувати сигналами тривоги, перебувати в укриттях.

Продовжуємо економити електроенергію. Прохання із 7.00 до 23.00 максимально вимикати електроприлади. Якщо кожного дня  ви зможете використати менше електроенергії, то це суттєво допоможе енергосистемі та зменшить потребу у аварійних відключеннях. Прохання з розумінням віднестися до ситуації. Це важливо. 

Працюємо над організацією допомоги переселенцям – співпрацювали за цей час із 20 різними благодійними організаціями та фондами, продовжуємо підтримку внутрішньо-переміщених осіб.

Беремо участь у підтримці ЗСУ: акції «Народний автомобіль» для евакуації поранених та виконання бойових завдань, організовуємо всебічну підтримку необхідними речами та продукцією захисникам.

Нам варто пам’ятати, що зло завжди закінчується. Результатом нашої боротьби неодмінно стає визволення нашої України! І для цього ми, як орган самоврядування, робимо усе можливе для підтримки ЗСУ та наближення Перемоги України!

Працюємо кожен на своєму фронті.  Селищна рада знову відправила чергову партію допомоги захисникам. Сьогодні наше головне завдання – зробити усе для захисту рідної землі. 

Орієнтуйтесь на офіційні джерела інформації,  перевіряйте факти!

Слава ЗСУ! Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!


 Селищний голова