Фото без описуУ селищній раді проходило засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський за участю 29 членів виконкому. На виконкомі детально обговорили шляхи вирішення нагальних питань та прийняли рішення із 25 питань.

Селищний голова повідомив про хвилину мовчання за загиблими захисниками, які родом із Старосинявської громади – вшанували 16-ти Героїв хвилиною мовчання. Засідання виконкому відкрили Гімном України.

Члени виконкому працювали над вирішенням питань, які становили порядок денний виконавчого комітету і були сформовані згідно звернень громадян і нагальних потреб під час воєнного стану в країні. Розглянули питання:

Про затвердження висновків опікунської ради при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради, Про перейменування вулиць в населених пунктах Старосинявської селищної ради, про що інформував перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик; підтримали питання - Про уповноваження посадових осіб Старосинявської селищної ради на вчинення нотаріальних дій; Про прийняття на обслуговування до територіального центру одиноких громадян; Про встановлення тимчасових споруд, Про присвоєння адрес.

На виконкомі внесли зміни до програм -. Про внесення змін та доповнень - Про внесення  змін та доповнень  до Програми діяльності Старосинявської районної організації ветеранів Афганістану на 2020 -2023 роки.

Підтримали питання, винесенні на виконком Службою у справах дітей, про що повідомив начальник відділу-служби у справах дітей Віктор Данілкович.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Детально розглянули питання: 13. Про внесення змін до селищного бюджету на 2022 рік, про що інформувала начальник управління фінансів виконкому селищної ради Інна Гноянко.

Прийняли позитивні рішення з питань: 

Про затвердження актів обстеження зелених насаджень та надання дозволу на зріз дерев на території Старосинявської селищної ради, про що інформував головний спеціаліст відділу земельних відносин виконкому селищної ради Дмитро Осадчук;

Затвердили ряд актів про визначення розміру збитків, які напрацювала комісія з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, затвердивши 9 актів - Про затвердження Акту про визначення розміру збитків власникам землі та землекористувачам (ТОВ «Поділля Агропродукт» та приватні підприємці), про що повідомила заступник селищного голови Надія Вікарська.

Селищний голова Віталій Здебський підвів підсумки роботи виконкому, наголосив на необхідності підтримки в першу чергу наших захисників на фронті, об’єднавши сили працівників місцевого самоврядування, жителів громади та старост на місцях. Кожен має бути воїном на своєму місці, і разом докладати усіх зусиль для підтримки військових, для Перемоги України.  

За матеріалами виконкому.