Фото без описуРятувальники 34-ої державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області провели інструктаж для працівників освіти та жителів громади щодо попередження пожеж в період початку опалювального сезону-2022.

Аби навчальний процес в освітніх закладах був максимально безпечним, рятувальники Хмельницького районного управління провели інструктаж щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки, дій у випадку сигналу «Повітряна тривога» з освітянами  навчальних закладів Старосинявської територіальної громади.

Фахівці ДСНС роз’яснили основні заходи пожежної безпеки на робочому місці та першочергові дії на випадок пожежі, або іншої надзвичайної ситуації.

Фото без опису

Також, надзвичайники нагадали правила користування первинними засобами пожежогасіння та порядок дій при виявлені вибухонебезпечних предметів. 

Під час проведення розяснювальних бесід рятувальники навчали громадян правил пожежної безпеки – спілкувалися із жителями громади та роз'яснювали основні правила пожежної безпеки в побуті, про заборону спалювання сухої рослинності та алгоритм дій під час виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів.

У ході спілкування з громадянами рятувальники порадили не залишати без нагляду працюючі газові та електроприлади, не доручати нагляд за ними малолітнім дітям. 

Також особливу увагу приділили діям під час сигналу «Повітряна тривога».

Кожному співрозмовнику було вручено інформативну листівку застережливого змісту.

Фото без опису

За матеріалами 34-ої державної пожежно-рятувальної частини
4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області