Фото без описуСьогодні 23  серпня  -  день Державного Прапора України.  На центральній площі Старої Синяви відбулися  заходи з нагоди  державного свята.

Селищний голова Віталій Здебський та начальник десятого відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Михайло Королевський узяли участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України.

Працівники органу місцевого самоврядування, учасники АТО/ООС, військові роти тероборони, працівники 10-го відділу Хмельницького РТЦК СП й усі присутні, вшанували хвилиною мовчання тих героїв та захисників, які за синьо-жовті кольори віддали свої життя.

Ведучі  заходу Зоя Ткачук та Олег Поліщук запросили  урочисто   підняти   Державний  Прапор України  учасників АТО  Василя  Матюшко  та  Олександра  Палагу. 

Фото без опису 

Прозвучав Національний Гімн України.        

Ведучі  зачитали слова: «Ми (українці) зробили так, що цінності вільного світу реально запрацювали для захисту цивілізації. Ми зробили так, що Європейський Союз об’єднаний найбільше за всі роки свого існування та зміцнюється завдяки нашій з вами міцності. Ми зробили так, що всі тирани цього світу побачили, який потенціал має демократія.  Тож нехай наближення нашої Перемоги впевнено сприяє подальшій розбудові державності, зміцненню почуття особистої відповідальності кожного за майбутнє країни та її народ! Ми горді тим, що наша Батьківщина – Україна! Разом ми сильні!  Слава Україні!»

Запросили   покласти  квіти  до  пам’ятних  місць  в   центрі   селища.

Фото без опису

Сьогодні 23 серпня 2022 року 181-ий день нашої оборони за цілісність та незалежність України - це досягнення… Досягнення мільйонів українців. Півроку невпинної боротьби українців за волю та гідність життя в своїй країні, на своїй землі. Ви всі стали Героями. Всі українці і всі українки, які вистояли, які не здаються, які переможуть. Які повернуть Україні мир. Ми впевнені у цьому. Вічна слава всім, хто захищає державу!  Вічна пам’ять кожному й кожній, хто загинув за Україну! Слава Україні!»

Фото без опису

Відділ культури, національностей, релігій та туризму

виконкому селищної ради.