Фото без описуШановні мешканці громади! Ситуація станом на 12.00 12 серпня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована. Сьогодні минає 170-а доба війни в Україні.

Ситуація, що складається на сьогодні, вимагає від кожного з нас бути обережними та не ігнорувати сигналів тривоги.

Вчора за даними офіційних джерел 11 серпня «Енергоатом» повідомив про кілька обстрілів Запорізької АЕС з боку російських сил. У компанії, яка є оператором АЕС, інформують про загострення ситуації навколо станції. Те, що відбувається навколо ЗАЕС, – один з найбільших злочинів держави-терориста.

Вічна пам'ять загиблим військовим та мирним жителям! Не пробачимо рашистам зруйнованих людських доль українців.

Продовжуємо працювати в тилу на підтримку захисників країни - надаємо всебічну допомогу військовим частинам, передаємо допомогу на передову, підтримуємо ЗСУ. Продовжуємо працювати для фронту і Перемоги України!  Зробили черговий запит на надання допомоги нашим переселенцям – орієнтовно з понеділка розпочнемо видавати продуктові набори.

Працюємо над іншими шляхами допомоги переселенцям. Глибоко вдячні за підтримку на надану допомогу всім, хто підтримав у складний час.

Сьогодні наше головне завдання – зробити усе для захисту рідної землі. І ми повинні згуртуватися всі для цієї благородної справи!

Не  довіряйте інформаційним вкидам соцмереж, які дезінформують та дезорієнтують жителів громади,  перевіряйте факти, довіряйте лише офіційним джерелам інформації!

Слава ЗСУ! Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!

 Селищний голова