Фото без описуШановні мешканці громади! Ситуація станом на 09.00 07 серпня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована. Сьогодні минає 165-а доба війни в Україні.

Ситуація, що складається на сьогодні, вимагає від кожного з нас бути обережними та не ігнорувати сигналів тривоги.

Сьогодні  проводжаємо в останню путь кращого сина Україна  Олексія Дем’янчика із с.Йосипівки, який отримав важке поранення  в боях під Харковом, помер у госпіталі. Світла пам'ять Герою! Він назавжди залишиться жити в наших серцях!

Вічна пам'ять загиблим військовим та мирним жителям! Не пробачимо рашистам зруйнованих людських доль українців.

Продовжуємо працювати в тилу на підтримку захисників країни - надаємо всебічну допомогу військовим частинам, передаємо допомогу на передову, підтримуємо ЗСУ. Продовжуємо працювати для фронту і Перемоги України!

 Відправили черговий транш допомоги військовим на передову. Чекаємо звістки.

Триває співпраця з різними благодійними фондами для допомоги ВПО. Висловлюю щирі слова вдячності приватному підприємцю, учаснику АТО Олегу Івановичу Лучіцькому за підтримку та допомогу, яку він із своєю родиною організував для наших захисників та переселенців. Постійно вирушає власним авто для привозу гуманітарної допомоги вимушеним переселенцям та відвозить допомогу захисникам на Схід. Ваша  праця заслуговує шани і поваги. Дякую!

Працюємо над іншими шляхами допомоги переселенцям. Глибоко вдячні за підтримку на надану допомогу всім, хто підтримав у складний час.

Сьогодні наше головне завдання – зробити усе для захисту рідної землі. І ми повинні згуртуватися всі для цієї благородної справи!

Не  довіряйте інформаційним вкидам соцмереж, це як голослів’я  на ринку,  перевіряйте факти, довіряйте лише офіційним джерелам інформації!

Слава ЗСУ! Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!

 Селищний голова