Фото без описуСитуація  станом на  14.00  18 липня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована. Сьогодні минає  145 доба героїчного спротиву українського народу російській агресії. Почастішали сигнали тривоги, ситуація, що складається на сьогодні, вимагає від кожного з нас бути обережними  та  не ігнорувати сигналів тривоги.

Ворог не зупиняється. Розвідка повідомляє, що путін надав наказ захопити не тільки всю Запорізьку область, а і Харківську разом із столицею. Будьмо обережні. Вшановуємо пам'ять загиблих, світла пам'ять вбитих рашистами вінничанам, вічна пам'ять Героям фронту. Продовжуємо працювати в тилу на підтримку захисників країни - надаємо всебічну допомогу військовим частинам, передаємо допомогу на передову, підтримуємо ЗСУ.   Продовжуємо працювати  для фронту і Перемоги України!

На сьогодні в громаді залишається проживати понад 1400 переселенців. Приїжджають переселенці із окупованих територій Херсонської області. Дбаємо про них. Тісно співпрацювали і продовжуємо співпрацювати з різними благодійними фондами для допомоги ВПО, в черговий раз надали необхідну допомогу. Гарну допомогу наші переселенці отримали в результаті співпраці селищної ради із ТОВ «Астарта–Київ», від міжнародних благодійних організацій - БО Товариства Червоного Хреста,  благодійного фонду «Карітас»,  благодійної організації «World central Kitchen». Формуємо нові заявки.
Сьогодні наше головне завдання – зробити усе  для захисту рідної землі. Ми вдячні Богу і ЗСУ за тихий ранок тут – у нас в громаді, вдячні за захист України.

Будьте обачні з приводу поширення  дезінформації в соцмережах, розпалювання конфліктів на місцях  під час воєнного стану несе відповідальність згідно закону. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації!  Стежте за подіями он-лайн на офіційних сайтах.

Слава ЗСУ!  Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!
 

Селищний голова