Фото без описуЗ перших днів війни жителі сіл Цимбалівка та Яблунівка активно долучилися до допомоги нашим військовим. Кожна допомога в цей час актуальна і важлива. Жителі сіл зібрали крупи, тушонку, консервацію, картоплю, сало, тощо, забезпечували військових основними продуктами харчування. Долучилися до виготовлення захисних предметів.

У приміщенні Цимбалівської школи за участі всіх небайдужих жителів наших сіл виплітали маскувальні сітки. Також було заготовлено 80 кг вареників і налисників, муку для яких надало ТОВ «Слав’янське - 5».

Керівництво ТОВ «Слав’янське 5» підтримувало волонтерство жителів сіл, та виготовляло м’ясні консерви на потреби ЗСУ.

Майже кожна родина наших сіл долучилася до випічки пирогів та солодощів для наших захисників. Ніхто не залишався байдужим.

Жителі сіл долучилися до гуманітарної допомоги: зібрано продуктові набори та одяг для жителів міст, де ведуться важкі бої - Харкова, Харківської області, а також для переселенців з інших міст України, які проживають в наших селах.

За сприянням селищного голови Віталія Здебського жителями сіл Цимбалівка і Яблунівка та працівниками харчоблоку ТОВ «Слав’янське - 5» перероблено 125 кг риби на домашні рибні консерви.

Дякуємо усім небайдужим родинам, які активно беруть участь у допомозі нашій армії та переселенцям. Незважаючи на важкі хвили, що нині доводиться переживати українцям, мешканці нашого старостинського округу єднаються для допомоги військовим.

Час показує – в єдності ми сила! І незважаючи на потоки цілеспрямованої дезінформації, яка поширюється як в соцмережах, так і на місцях, люди навчилися вирізняти, де правда, а де брехня, зуміли побачити, з якою метою все це відбувається, змогли проаналізувати добрі вчинки кожного та оцінити вклад у підтримку і спільну справу допомоги.

Всі ми прагнемо миру і добра в країні! Все буде УКРАЇНА!

Фото без описуФото без опису

Сергій Козлик, староста сіл Цимбалівка, Яблунівка,

Ангеліна Дорожко, діловод селищної ради.