З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, враховуючи воєнний стан в країні, на території громади відбулися заходи, які зібрали діток громади на просторому спортивному майданчику зі штучним покриттям. Працівники Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відвідали дітей, які проживають в сім`ях, що потребують соціальної підтримки, і вручили подарунки.

Фото без опису

Діти - це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Нехай кожна дитина буде оточена любов'ю і турботою, нехай кожен день несе нові знання і відкриття, а безтурботний час дитинства триває довше і щасливіше.

Мирного і безхмарного всім неба!

На базі Старосинявського ліцею імені Олександра Романенка відбулися заходи, присвячені Дню захисту дітей - фестиваль малюнка на асфальті "Діти за мир", в якому взяли участь учні 1-4 класів ліцею, цікаві майстер- класи, які проводили керівники гуртків Будинку творчості школярів та педагог-організатор освітнього закладу, змагання з міні-футболу, волейболу, легкої атлетики, які організували і провели тренери-викладачі Старосинявськоі дитячо-юнацької спортшколи (ДЮСШ). Такі заходи організовано відділом освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради.

На завершення заходу традиційно всі присутні діти отримали морозиво, цьогоріч благодійниками виступили члени виконавчого комітету - підприємці Віталій Олександрович Дроздовський та Юрій Миколайович Кравчук.

До заходу долучилися працівники Старосинявського ЦСССДМ. Кожна дитина потребує любові та піклування, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене увагою дорослих.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей та за підтримки депутата селищної ради, керівника СФГ "Поділля" Андрія Анатолійовича Сопрука, працівники Старосинявського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Старосинявського селищної ради на території громади подарували 50 солодких подарунків дітям, які проживають в сім`ях, що потребують соціальної підтримки.

Діти залишилися задоволеними і віддячили щирими посмішками, а це найголовніше!

Нехай кожну дитину на землі не оминає любов та доброта дорослих, оберігає Ангел-Охоронець від бід та негараздів!

Фото без описуФото без опису

Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету

Старосинявськоі селищної ради.