Фото без описуСитуація станом на 09.00 03 червня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована. Сьогодні минає 100 діб війни в Україні з часу повномасштабного вторгнення Російської Федерації на мирну Україну.

Сто днів і ночей Україна протистоїть окупантам. Армія РФ продовжує авіа- та ракетні обстріли українських населених пунктів, на окупованих росіянами територіях відсутній зв'язок та інтернет. На Сході країни ведуться важкі бої… Тим часом ЄС запроваджує жорсткіші санкції проти Росії, міжнародні партнери передають Україні зброю.

Продовжуємо працювати для фронту і Перемоги України! Бо захищати нашу країну – наш святий обов’язок, докладати зусиль для допомоги захисникам, хто як може. Щира вдячність ЗСУ за оборону мирних земель української держави.

Наразі продовжуємо працювати в тилу - регулярно надаємо всебічну допомогу військовим частинам, забезпечували продуктами та необхідними речами, яких потребували військові, поранені захисники. Ось днями відправили на Схід чергову партію допомоги військовим.

Вічна пам'ять загиблим Героям, світлий спомин невинно загиблим мирним жителям країни.

За вісім років війни Старосинявщина втратила вісім найкращих Героїв захисників рідної землі. Сьогодні проводимо в останню путь Героя – захисника України Ігоря Петровича Русого. Непоправна втрата для нашої громади. Світла пам'ять Герою! У жалобі та скорботі за великою втратою схиляємо голови. Щирі співчуття рідним та близьким.

Не пробачимо рашистам зруйнованих доль!

Слава українським Героям! Щира подяка всім українцям, мешканцям Старосинявської громади, хто захищає рідну країну на передовій, хто лікує, хто в тилу робить усе можливе для перемоги України.

Сьогодні наше головне завдання – зробити усе для захисту рідної землі.

Слава ЗСУ! Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!

 

Селищний голова