Фото без описуУ селі Уласово-Русанівка відновлено роботу фельдшерсько-акушерського пункту, який обслуговуватиме понад 200 жителів населеного пункту. Жителі села Уласово-Русанівка зверталися за підтримкою проведення ремонту на ФАПі до депутата селищної ради Олександра Миколайця, та щодо поновлення роботи ФАП – до головного лікаря КНП «Старосинявський ЦПМСД», депутата селищної ради Надії Ананьєвої.

За сприянням ФГ «Миколайця О. Д.» (керівник Миколаєць О. Д.) проведено ремонт фельдшерсько-акушерського пункту, забезпечено обігріваючим приладом УФО, медичною кушеткою, сумкою фельдшера і тонометром, безконтактними термометром.

За сприянням головного лікаря Надії Ананьєвої на роботу влаштовано молодого медичного працівника ФАПу, котра пройшла необхідне навчання для роботи на фельдшерському пункті. Фельдшер Ковальчук Зоя Миколаївна працюватиме із населенням с.Уласово Русанівки. КНП «Старосинявський ПМСД» забезпечує ФАП ліками для невідкладної медичної допомоги, штативом, рукомийником, витратними матеріалами для проведення медичних маніпуляцій. Із січня 2022 року ФАП буде працювати і приймати пацієнтів.

Іван Луценко, староста сіл Йосипівка, Уласово-Русанівка,

Іванківці, Теліжинці.