Планомірна щорічна співпраця Старосинявської селищної ради із сільськогосподарською компанією ТОВ «ЕНСЕЛКО Агро» КЕРНЕЛ дає свої позитивні результати для покращення інфраструктури, благоустрою сіл, де аграрії обробляють землі. Наразі тривають роботи у сФото без описуелах Паньківці та Лисанівці з поточного ремонту сільських вуличних доріг та проведення освітлення на вулицях с. Лисанівці.

Селищним головою Віталієм Здебським спільно з директором Благодійної організації «БФ «Разом з КЕРНЕЛ» Ігорем Потоцьким підписано угоду в наданні допомоги з придбання щебеневої суміші для ремонту вулиць в с. Лисанівці та с. Паньківці в сумі 180000 ( сто вісімдесят тисяч гривень).

Наразі для влаштування вулиць Жовтнева с. Лисанівці та Польова, Шкільна с. Паньківці компанією закуплено біля 1-ї тисячі тон щебеневої суміші, на сьогодні вивезено понад 600 т. Допомагає вивозити щебінь ФГ «Манзюк В.О.», депутат Старосинявської селищної ради Віталій Манзюк, керівник господарства.

В рамках соціальної угоди команією КЕРНЕЛ закуплено усі необхідні матеріали на суму 100 тис. грн. для монтажу освітлення на вулицях Центральна та Молодіжна у с.Лисанівці. Монтажні роботи проводить Старосинявський РЕМ (відокремлений підрозділ АТ «Хмельницькобленерго») , керівник Олег Черниш.

Роботи тривають, у планах – завершити справи до новорічно-різдвяних свят.

Фото без опису

 

Відділ економічного розвитку, торгівлі та інвестицій

виконкому селищної ради