Фото без опису«Нелегкий зараз час, час тривог і надій. Час, коли на вівтар дня покладено совість і закон. Та живить наш народ віра і надія. Віра у торжество правди, Надія на краще життя. Живить любов, любов до України, до її славних синів і дочок…» - саме про це, про любов до України, про її єдність, силу і міць, про її воскресіння йшлося на тематичному заході, присвяченому 30-й річниці Незалежності України. З нагоди 30-ої річниці в Лисанівському сільському будинку культури відбувся святковий концерт, в якому взяли активну участь діти і дорослі. Активними учасниками була сільська молодь і діти сіл Паньковець і Лисановець.

Ведучі свята Наталя Манькова та Анастасія Джалілова відкрили захід, запросили до вітального слова старосту сіл Лисанівці, Паньківці Григорія Брицького, який побажав присутнім здоров’я, добра, надії та мирного неба над головою.

Пісні та вірші про Україну, рідний край, патріотизм звучали у виконанні Наталії Манькової та Юлії Пагас. Наталя Манькова виконувала пісні «Повертайся живим» та «Стежечка», котрі схвилювали присутніх. Особливо зворушливо порадувала своїм співом наймолодша учасниця свята Юлія Пагас, яка подарувала пісні «Сонячний промінчик», «Я маленька україночка», «Україна – матуся моя», «Виростала я на Україні», «Щастя Вам». Вірші про Україну декламували Святослав Даніленков - «Вірш про Україну» та Олександра Даніленкова - «Моя Батьківщина». Глядачів не залишили байдужими вокальне тріо працівників Лисанівського СБК. У їх виконанні прозвучали пісні «Моє рідне село», «Пісня про Україну», «Мамині яблуні», «Я козачка твоя» та «Привітальна».
У пам’ять про загиблого на Сході України Шевчука Сергія Анатолійовича і всіх тих Герої АТО, які захищали наше мирне сьогодення із початку бойових дій в зоні АТО/ООС і не повернулися додому, була проведена хвилина мовчання.

В Україні здавна є традиція славна: пригощати короваєм дорогих гостей. Під час святкування гості та учасники скуштували запашний коровай завдяки спонсору Романенко Олені Василівні, начальника відділу соціальної політики ТОВ «Енселко-Агро», яка є представником компанії Кернел. Олена Василівна завжди підтримує і допомагає односельчанам, є мудрою порадницею і турботливою господинею.

Свято у с.Лисанівці відбулося у теплій атмосфері, принесло кожному учаснику гарний настрій, надії та сподівання на краще.

Фото без опису

За матеріалами Лисанівського СБК.