У Старосинявській селищній раді відбулося офіційне вручення нагород матері-героїні Кузін Галині Василівні, жительці села Пилявка, яка виростила і виховала 5-ро дітей. Нагрудний знак «Мати-героїня» та посвідчення, підписане Президентом України Володимиром Зеленським, вручила Галині Кузін заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Надія Вікарська.

Фото без описуКузін Галина Василівна народилась 28 грудня 1974 року. Виховувалась у трудолюбивій сім’ї селян. Після закінчення в 1992 році 11 класів Пилявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів навчалася в Хмельницькому СПТУ № 13 та здобула професію кіновідеомеханіка. Завжди прагнула працювати, але не завжди випадало на долю працювати за фахом. З 1993 року по 1996 рік працювала різноробочою в рільничій бригаді № 1 в місцевому сільськогосподарському підприємстві ім. Богдана Хмельницького села Пилявка Старосинявського району Хмельницької області. Паралельно в 1995 році вступила до Новоселицького СПТУ № 41 Старокостянтинівського району Хмельницької області. Закінчила даний навчальний заклад в 1996 році, здобувши кваліфікацію «Плодоовочівник - бухгалтер сільськогосподарського виробництва». З 1996 року по 2003 рік працювала на посаді бригадира -обліковця рільничої бригади № 1 СТОВ ім. Богдана Хмельницького села Пилявка Старосинявського району Хмельницької області, де пропрацювала 10 років.

Кузін Галина Василівна постійно бере участь у засіданнях жіночої ради Пилявської загальноосвітньої школи І –ІІІ ступенів «Школі сприяння здоров’ю і козацькому гарту Старосинявської селищної ради Старосинявського району Хмельницької області». Вона - чуйна, добросовісна, порядна людина, добра і щира багатодітна мама, яка народила та виховала 5 дітей: 4 доньки та одного сина. Весь час порається біля своїх дітей, куховарить, займається домашнім господарством. Добросовісна, порядна жінка користується повагою серед жителів села. Виховує своїх дітей чесними, працьовитими, відповідальними. Взаємовідносини в сім’ї теплі, доброзичливі, в будинку завжди затишно та охайно.

Кандидатура Кузін Галини Василівни була рекомендована виконкомом Старосинявської селищної ради, рішенням від 09 лютого 2021 року

№ 12/2021 до нагородження і представлення до присвоєння Почесного звання України «Мати героїня». Начальником загального відділу Наталією Гарник підготовлено увесь необхідний пакет документів по справі нагородження.

Діти Галини Василівни звикли трудитися і добиватися успіхів у своїх справах. Донька Кузін Вероніка Миколаївна, 24.07.2003 року народження, неодноразово нагороджувалась похвальними листами, почесними грамотами за відмінні успіхи у навчанні та активну участь в культурно – мистецькій діяльності школи. В даний час навчається на першому курсі факультету міжнародних відносин Хмельницького національного університету. До виконання своїх обов’язків ставиться добросовісно, сумлінно. Дисциплінована, врівноважена, самостійна, ввічлива, користується повагою серед одногрупників.

Донька Кузін Анастасія Миколаївна, 11.06.2006 року народження. Неодноразово нагороджувалась почесними грамотами за відмінні успіхи у навчанні та активну участь в культурно – мистецькій діяльності школи. Є лауреатом другого ступеня ІІ Всеукраїнського фестиваль – конкурсу дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва з міжнародною участю «Осіння палітра талантів» (дистанційно); нагороджена дипломом та премією за участь у ІV всеукраїнському багатожанровому фестиваль – конкурсі «Новорічний зорепад». Проживає разом з мамою.

Донька Кузін Олександра Миколаївна, 24.08.2008 року народження, учениця Пилявської ЗОШ І-ІІІ ст. Паралельно навчається в Старосинявські районні дитячі музичні школі по класу фортепіано. Є лауреатом ІV премії ІІІ Всеукраїнського фестиваль – конкурсу дитячої та юнацької творчості. Проживає разом з мамою.

Син Кузін Микола Миколайович, 09.08.2011 року народження, та донька Кузін Ярослава Миколаївна, 20.12.2012 року народження, є учнями Пилявської загальноосвітньої школи І-ІІІ супенів «Школи сприяння здоров’ю і козацькому гарту Старосинявської селищної ради Старосинявського району Хмельницької області», гарно навчаються, дисципліновані, виховані.

Благородна справа бути мамою з великої літери, про це говорять гарні справи та дружна родина, успіхи діток в різних видах діяльності.

За інформацією загального відділу селищної ради.