Фото без описуУ Паньковецькому сільському клубі відбулося свято до ювілейної дати – 30-ої річниці незалежності України, в рамках естафети Старосинявської громади «Від села - до села».

Свято "Незалежна і єдина - в моєму серці Україна" розпочали ведучі Наталія Манькова й Анастасія Джалілова. Слово надали сільському старості Григорію Брицькому, який привітав усіх присутніх з наступаючим святом, побажав достатку, миру і добра та процвітання країні.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого односельчанина воїна ООС Шевчука Сергія Анатолійовича та виконали пісню "Мамина яблуня ".

Вірш "Сонячний дім "прочитав Мохнатий Олександр. Вокальна група у складі Герасімової Людмили, Лахман Галини та Стасюк Світлани виконали пісні "Я козачка твоя " і " Моє рідне село». Дарувала чудові українські пісні Юлія Пагас, яка заспівала пісні "Я маленька українка","Самоцвітами веселка","Сонячний промінчик","Бажаю щастя вам". Сніжана Воробель привітала односельчан піснею "Виростала я на Україні".

На закінчення свята всіх присутніх пригощали смачним запашним короваєм від ТОВ «Енселко – агро» компанії Кернел, який подарували жителям села Паньківці за сприянням Олени Романенко, керівника відділу соціальної політики ТОВ «Енселко агро», та короваєм, який випекла наша односельчанка Раїса Малінчук.

Свято радісними мотивами вписано в історію українського села на Поділлі – села Паньківці.

Фото без описуФото без опису

Відділ культури, національностей, релігій

та туризму виконкому селищної ради.