Фото без описуЧітка планомірна співпраця селищної ради із ТОВ «Енселко-агро» компанії КЕРНЕЛ впродовж 5 років увінчалася успіхами та гарними справами на розвиток громади й підтримки жителів. У цьому році вдалося спільними зусиллями завершити ремонт приймального відділення КНП «Старосинявської ЦРЛ», на що виділено та використано 1477,3 тис. грн., проведено також окремий поточний ремонт відділень лікарні на суму 7,8 тис. грн.

Спільними справами – на благо жителів громади,- саме таким девізом керувалися селищний голова Віталій Здебський та керівництво Благодійної організації «Благодійний фонд «Разом з Кернел» Ігор Потоцький, керівник відділу соціальної політики ТОВ «Енселко-агро» компанії КЕРНЕЛ Олена Романенко. Спільні справи наяву: благоустрій місцевої криниці та відремонтований місцевий «Меморіал Слави» у с.Заставці, завершення капітального ремонту приймального відділення лікарні, де уже сьогодні працюють лікарі і здійснюється прийом та обслуговування хворих. (ВІДЕО)

Щирі слова подяки звучать від головного лікаря Старосинявської ЦРЛ Віталія Макогонського – за підтримку, забезпечення ліками, надану допомогу сучасним обладнанням та засобами захисту під час пандемії. За І півріччя 2021 року відбулися позитивні зміни:

  • закінчений капітальний ремонт відділення екстреної медичної допомоги та проводиться його укомплектування твердим інвентарем та апаратурою;
  • підписаний договір з НСЗУ до 31.12. 2021року;
  • провели кисневе забезпечення інфекційного та терапевтичного відділення: закупили додатково 10кисневих балонів;
  • повністю закуплені засоби індивідуального захисту для медперсоналу, закуплені деззасоби в достатній кількості, оскільки карантинні заходи ослаблені, але продовженні;

Із 16.04.21р до 31.05.21р. працювало ковідне відділення, яке на випадок ускладнення епідеміологічної ситуації готове до прийому хворих.

Спільні справи на розвиток громади не лише об’єднують зусилля, а й є гарним прикладом поваги та розуміння соціальної проблематики мешканців сіл, допомоги та підтримки мешканців громади. Перше півріччя 2021 року співпраці завершилося гарними результатами.

Фото без описуФото без опису

Прес-служба ТГ.