Фото без описуУ селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський. Участь у роботі взяли 20 членів виконкому.

Під час роботи розглянуто, обговорено проекти рішень виконкому з різних напрямків діяльності, зокрема: вирішення питань захисту прав дітей, виконання нотаріальних дій старостами, як посадовими особами місцевого самоврядування, обговорено заходи із відзначення 30-ої річниці незалежності України на території Старосинявської територіальної громади; уточнення та присвоєння адрес згідно заяв громадян; затверджено акти обстеження зелених насаджень та надано дозвіл на зріз дерев на території Старосинявської селищної ради; надано дозвіл на проведення рекламно-інформаційної акції ТОВ «Лайфсел»,затверджено плани роботи виконкому, кординаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми на 2021 рік та ін.

Членами виконкому прийнято відповідні рішення. (Прийняті рішення виконавчого комітету можна переглянути на офіційному сайті селищної ради за посиланням: https://starosynjavska-gromada.gov.ua/docs/

Прес-служба ТГ.