Фото без описуОдним із актуальних питань сьогодення є наведення благоустрою  територій громади, про це неодноразово наголошував голова громади Віталій Здебський під час проведення робочих нарад. Проведення заходів із благоустрою продовжується  за сприянням працівників комунальних підприємств селищної ради «Старосинявського комунгоспу» та «Старосинявського центрального водоканалу №1». 

Так, у с.Йосипівка жителі села спільно із селищним головою Віталієм Здебським та з новопризначеним старостою Іваном Луценком нині провели роботи з упорядкування місцевого кладовища, на допомогу їм прибули працівники КП «Старосинявський комунгосп», котрі за дорученням селищного голови провели обкошування території, вивезли сміття, привезли щебінь для висипання доріжок з Нової Синявки  за підтримки ТОВ «Фінден) (керівник В’ячеслав Антонюк) (техніку надав ФГ «Новосинявське» (директор Сергій Кравчук) та комунгосп (керівник Ігор Федорчук). 

Наразі тривають роботи з благоустрою в різних селах громади, після рясних дощів перших днів літа території громадських місць потребують очищення та обкошування трав, на допомогу завжди приходять працівники КП «Старосинявський комунгосп» та місцевих пожежних команд.

Відділ комунального майна, ЖКГ та інфраструктури.