Фото без описуУ рамках щорічної акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій населених пунктів з метою поліпшення санітарного та естетичного стану територій з 01 квітня по 01 травня 2021 року на території Старосинявської селищної ради проводиться місячник санітарної очистки та благоустрою.

Працівники клубних та бібліотечних установ громади активно долучились до даної акції, упорядковуючи території біля своїх закладів, та закликають інших приєднуватись.

Належний благоустрій - це візитна картка кожної громади, кожного колективу та особисто людини. Поліпшення навколишнього середовища, завдяки дбайливому ставленню до своєї оселі чи будь - якого закладу, до пам’ятника чи пам’ятки архітектури, до паркової зони чи кладовища… – несе в собі повагу до минулого та теперішнього, відповідальність перед майбутнім. Ми усі достатньо свідомо, маємо дбати про чистоту та порядок, виховуючи власним прикладом наступні покоління. Потрібно розуміти, що благоустрій - це питання не лише відповідних служб, а й кожного з нас.

Пам’ятайте! Чисто не там де прибирають, а там, де не засмічують. Бережімо свій край! Чисто на дворі – чисто в душі! Всім варто пам’ятати про це…

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.