Фото без описуСьогодні під головуванням першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Попика відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, під час якого визначено напрямки роботи відповідних служб та посилила карантинні заходи із 07.04.2021р. у зв’язку з тим, що різко збільшується кількість хворих на коронавірусну інфекцію: зафіксовано 21 летальний випадок станом на 06.04.21р., 32 людини лікується стаціонарно в м.Старокостянтинові, 124 – лікується амбулаторно під наглядом сімейних лікарів, 156 хворих, +14 випадків за добу.

Враховуючи ситуацію різкого збільшення кількості хворих, згідно протоколу комісії від 06.04.21р. №5 обмежено роботу закладів освіти (робота дистанційно), прийом громадян в установах, заборонено торгівлю на ринку, роботу господарських магазинів, вказано на посиленому дотриманні карантинних норм усіма жителями громади та контролю їх дотримання відповідними службами.

Рекомендувати виконавчому комітету Старосинявської селищної ради, керівникам установ та організацій, які знаходяться на території селищної ради, в залежності від стану епідемічної ситуації , самостійно приймати рішення щодо запровадження дистанційної форми роботи .

За матеріалами комісії ТЕБ і НС.