Фото без описуКонкурс "Учитель року" - це не просто фахове випробування. Це, передусим, можливість самовдосконалення. Адже взаємодія з колегами та обмін досвідом допомагають генерувати нові креативні ідеї та мотивують до професійного розвитку.

Ось чому педагоги Старосинявської громади з відповідальністю віднеслися цьогоріч до конкурсу професійної майстерності, ІІІ етап якого завершився у лютому 2021 року. Відрадно відмітити, що серед трьох освітян-представників обласного етапу конкурсу від Старосинявської громади лауреатом в номінації «Керівник закладу освіти» стала директор Адампільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Світлана Яковишина, а вчитель філії  Старосинявського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія» ім. О.Романенка – Заставецької ЗОШ І-ІІ ст. Лілія Фірсова здобула ІІ місце у номінації «Українська мова та література».

Нагородження переможців та відзначення лауреатів ІІІ етапу конкурсу відбулося у м. Хмельницькому на базі Хмельницького ОІППО. В урочистих заходах взяли участь голова Хмельницької обласної ради В. Лабазюк,  голова Хмельницької обласної державної адміністрації С.Гамалій, ректор ХОІППО В.Очеретянко, начальник управління державної служби якості освіти у Хмельницькій області В. Олійник, заступник директора – начальник управління департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації А.Харчук, голова обкому профспілки працівників освіти і науки А.Яремюк. Кращих педагогів Старосинявщини на святі щиро привітали перший заступник селищного голови Старосинявської селищної ради О.Попик та начальник відділу освіти, молоді, спорту,  культури виконавчого комітету  Старосинявської селищної ради О.Пузирук.

Старосинявська селищна рада вітає переможців, адресуємо щирі слова вдячності за Вашу щоденну працю та виховання підростаючого покоління.

Фото без опису

Старосинявська ОТГ.