Фото без опису15 лютого 2021 року з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав 32-ої річниці виведення військ з Афганістану, з урахуванням карантинних норм, учнівська молодь Бабинської гімназії вшанували воїнів-афганців Олександра Юркова, Сергія Гонту, Віктора Гарника та вручили чоловікам квіти, висловили слова вдячності за мужність та витримку і побажали всіляких гараздів й мирного неба над головою. Захід організували завклубом Катерина Юркова, бібліотекар Анастасія Горбатюк.

До дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виведення військ з республіки Афганістан завідуюча клубом с. Теліжинці Надія Окоманчук привітала воїнів інтернаціоналістів Олександр Подзігун ( ДРА) та Юрія Купчишиного (воював в Іраку), щирі вітання міцного здоров’я, добра і миру адресували також афганців Леоніда Панчука і Павла Бучка, які знаходилися на лікуванні в госпіталі.

У Заліссянському СБК відбувся вечір - вшанування воїнів -афганців. На захід запросили афанців: Василя Юрчишиного, Михайла Яцка, Олександра Шогана. Ведучими були Софія Присяжнюк і Віка Удот. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих воїнів - інтернаціоналістів і загиблого воїна АТО Олексія Герегу. Поклали квіти до пам'ятника О.Гереги. Анна Товпига прочитала вірш "Мама", який викликав хвилювання у присутніх. Захід підготувала і провела завідуюча Заліссянським СБК Лариса Тодорова.

Щирі слова вдячності односельчани адресували воїну-інтернаціоналісту Сологубу Анатолію, жителю села Олексіївка.

Фото без опису

Старосинявський РБК.