Фото без описуСтихія цього року забрала багато сил, ресурсів і часу, створивши складні перемети на дорогах. Не дивно, що при таких погодних умовах техніка не встигала прибирати тонни снігу з проїжджої частини доріг, як відразу замітало ще більшим шаром, утворюючи місцями дво- і триметрові перемети. Як наслідок і скарги від населення окремих сіл поступали до оперативного штабу, так і в область… На відео можна переглянути, яким чином нашим водіям та водіям сільськогосподарських підприємств доводилося фактично «пробивати» дорогу до сіл, як в тунелі…

Протягом тижня МаЗ С-650 КП «Старосинявський комунгосп» здійснив пробіг та очистив від снігу доріг майже 500 км. Цілодобово доводилося працювати в напруженому ритмі водіям транспортних засобів, трактористам КП «Старосинявського комунгоспу» - особисто начальнику комунального підприємства Ігорю Федорчуку, працівникам - Ігорю Кривіцькому, Олександру Голубчику та Василю Гусаку, керівнику Пилявської МПК Віктору Кисилишину, директору КП «Старосинявський ЦВК №1» Валентину Матіяшу із колективом, колективу філії «Старосинявський райавтодор» (керівник Микола Мартинюк).

На дорогах Старосинявщини здійснювала розчистку доріг комунальна техніка селищної ради, малої пожежної команд с.Пилява - Т150, трактори МТЗ-82.1, «Фотон» - 454, бульдозер ДТ-75, та техніка окремих сільськогосподарських підприємств, приватних господарств та одноосібників, філії «Старосинявський райавтодор».

Старосинявська селищна рада висловлює всім, хто надав допомогу, щирі слова вдячності від мешканців громади, депутатів селищної ради.

Наразі продовжується робота з розчистки доріг, станом на 16.00 год. 16.02.21р. на більшості доріг громади рух автотранспорту повторно відновлено. Продовжуються роботи з розчистки вуличних доріг в інших населених пунктах, залучають усі можливі ресурси.

Шавновні мешканці громади! Для оперативного реагування просимо повідомляти за моб. тел. 0684305402, про випадки нерозчищення ділянок доріг і з розумінням підійти до ситуації, в якій опинилися водії та працівники комунальних підприємств при розгортанні снігу.

 

Оперативний штаб із ліквідації наслідків погодних умов.