Фото без описуВідбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провів селищний голова Віталій Здебський за участю 19 членів виконкому. Обговорено актуальні питання сьогодення, що стосуються організації гарячого харчування дітей, благоустрою населених пунктів, обслуговування одиноких громадян, 4G-покриття, роботи комісій з різних напрямків діяльності та оновлення їх складу, затвердження проектно-кошторисної документації, визначення об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для порушників, про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» .

Про організацію та встановлення вартості гарячого харчування у закладах загальної середньої та дошкільної освіти Старосинявської селищної ради на 2021 рік, інформував головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради Петро Скригунець, який детально проаналізував стан харчування пільгових категорій дітей, визначено розрахунки на гаряче харчування.

Питання: «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 10.09.2020р. №04/2020 «Про робочу групу з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення» та «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 13.04.2018р. №01/2018 «Про комісію з питань легалізації виплати заробітної плати та забезпечення повноти і своєчасності сплати податків та зборів» розповіла начальник відділу доходів управління фінансів Олена Шекхар, яка відмітила, що зміни у склад комісій вносяться зі змінами кадрового складу.

Про зняття та прийняття з обслуговування територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) інформував директор Старосинявського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Петро Чорний.

Про визначення об’єктів та видів суспільно – корисних робіт для засуджених, на яких судом накладено кримінальне покарання у вигляді громадських робіт та порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді оплатних та безоплатних громадських робіт розповів Ігор Шевчук, начальник юридичного відділу селищної ради.

Про створення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Старосинявської селищної ради повідомив завідувач сектору внутрішнього контролю та аудиту селищної ради Юрій Гурин.

Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт вул. І.Франка в смт.Стара Синява Старосинявського району Хмельницької області» розповів начальник відділу (Інспекції) державного архітектурно-будівельного контролю селищної ради Олег Ніколаєць.

Фото без опису

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Старосинявської селищної ради від 30.05.2017 року №3/2017 «Про опікунську раду при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради» інформувала головний спеціаліст юридичного відділу селищної ради Галина Паращина.

У питанні «Про надання дозволу на розміщення технічних засобів телекомунікацій» виникло обговорення щодо встановлення обладнання висотою 32м для забезпечення 4G інтернет – зв’язком на дахах районного Будинку культури в смт Старій Синяві та СБК в с.Новій Синявці, про що розповідали директор КП «Старосинявський РБК» Анатолій Лотишко та уповноважений представник ТОВ «Лайфселл» . Обговорено процес встановлення обладнання, узгоджено ремонтні роботи даху компанією, вирішено надати дозвіл на встановлення обладнання на даху СБК в Новій Синявці, а що стосується Старої Синяви – розглянути можливість встановлення вишки на інших спорудах.

Про присвоєння почесного звання України «Мати – героїня» Кузін Галині Василівні, 28.12.1974 р.н., жительці села Пилявка Старосинявського району Хмельницької області, інформувала начальник загального відділу селищної ради Наталія Гарник.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Старосинявської селищної ради від 03.06.2016 року №2/2016 «Про створення комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості сіл і селища території Старосинявської селищної ради» та Про взяття на квартирний облік громадян та зняття із квартирного обліку розповів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин.

Про уточнення адрес та Присвоєння адрес доповіла завідувач сектору архітектури, містобудування виконкому селищної ради Людмила Стегніцька. Рішення прийнято згідно заяв громадян.

У процесі роботи виникли технічні питання, сформовано проекти рішень, тому поступило дві пропозиції внести до порядку денного питання:

Про встановлення лімітів споживання енергоносіїв для бюджетних установ та організацій Старосинявської селищної ради на 2021 рік, про що інформував головний спеціаліст відділу комунального майна та житлово – комунального господарства та інфраструктури Віктор Паціюк.

Про затвердження актів обстеження зелених насаджень та надання дозволу на зріз дерев на території Старосинявської селищної ради, інформував головний спеціаліст відділу земельних відносин виконкому селищної ради Дмитро Осадчук.

Селищний голова Віталій Здебський підбив підсумки роботи виконкому.

Прес-служба ОТГ.