Фото без описуКомунальним підприємством Старосинявської селищної ради «Старосинявський центральний водоканал №1» (керівник В.Матіяш) ліквідовано масштабні прориви на вулиці Щорса та території КНП «Старосинявська центральна районна лікарня», котрі виникли внаслідок «прориву» труб «старого водогону» та поломки під час індивідуального підключення.

Працівники водоканалу виїхали на місця «проривів» і виконали усі необхідні роботи з ліквідації; задіяно робочу техніку підприємства, знешкоджено аварійні ситуації згідно звернень громадян.

Комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал № 1» продовжує роботи з індивідуальних підключень абонентів до нової мережі водопостачання, збудованої Старосинявською селищною радою відповідно до технічних умов. У зв’язку з тим, що існуючі старі мережі водогону побудовані 40-60 років потому, що з часом призводить до частих проривів мереж, відповідно їх ремонт призводить до втрат води і відповідно нанесенню збитків підприємству. Заяви мешканців реєструються КП «Старосинявський ЦВК №1». Консультації та роз’яснення офіційно за тел.: 068-447-20-60.


 

КП «Старосинявський ЦВК №1»