Фото без описуЗавершила роботу 5-та чергова сесія селищної ради, яку провела секретар селищної ради Світлана Лакуста. Участь в роботі сесії взяли 25 депутатів. Робота сесії тривала близько 6,5 годин.

Хвилиною мовчання вшанували депутати селищної ради пам'ять Героїв Крут.

Затвердили порядок денний сесії із 108 питань. Секретар селищної ради Світлана Лакуста представила депутатам план роботи Старосинявської селищної ради на І півріччя 2021 року, який підтримали з доповненнями. Завідувач сектору архітектури, містобудування Людмила Стегніцька інформувала про надання дозволу на розробку детального плану територій земельної ділянки.

Депутати прийняли нежитлові приміщення у комунальну власність селищної ради : приватного підприємства «Редакція газети Колос» та приміщення «Старосинявської центральної районної аптеки №46».

Усі інші питання сесії зосередили увагу депутатського корпусу на обговоренні та вирішенні земельних питань, про що інформувала начальник відділу земельних відносин виконкому селищної ради Наталія Дзюба. В основному більшість питань порядку денного сесії стосувалася затвердження документації із землеустрою; про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою; про створення громадських пасовищ; про припинення права користування земельними ділянками громадянами; про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки; про графік розробки нормативно-грошової оцінки усіх населених пунктів громади та ін.

Депутати підтримали проекти рішень, прийняли рішення зі змінами та доповненнями, які вносили під час засідань постійних депутатських комісій та сесії селищної ради.

Фото без опису

За матеріалами роботи 5-ої сесії.