Фото без описуНезабаром через адміністраторів ЦНАП будуть надаватись нові послуги: комплексна послуга “єМалятко” та соціальні послуги, що актуальні для батьків та дітей. Для забезпечення надання послуги “єМалятко” адміністратори ЦНАП пройшли ряд тренінгів, склали відповідні тести та отримали доступ до Єдиного державного веб-порталу електронних послуг «Портал Дія». За умовами надання комплексної послуги “єМалятко” батьки зможуть за однією заявою отримати до 9 послуг, що обумовлено взаємодією органів державної влади, органів місцевого самоврядування та закладів охорони здоров’я через «Портал Дія» за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.

Колектив Центру надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради продовжує працювати над створенням і максимальним наближенням до безпосереднього споживача мережі публічних послуг у різних сферах.

Адміністративні послуги сфери соціального захисту входять до переліку найзатребуваніших базових послуг.

У 2021 році повноваження по прийому документів з усіх соціальних послуг буде передано до ЦНАП, тому важливо здійснити поетапне впровадження нових послуг спільно з фахівцями УСЗН Старосинявської РДА. З метою підготовки до запровадження частини послуг, відбулось практичне навчання адміністраторів ЦНАП, яке провела начальник відділу прийому громадян Управління соціального захисту населення Старосинявської райдержадміністрації Гук Ніла Миколаївна. Під час навчання вивчено нормативно-правову базу, що регулює даний вид послуг, акцентовано увагу на особливостях прийому заявників в умовах карантину.

Ми прагнемо створити комфортні та зручні умови для отримання адміністративних послуг мешканцям нашої громади. Кількість послуг зросла і складає на 01.11.2020 – 202 послуги. Широкий спектр послуг дасть змогу нашим заявникам отримати адміністративні послуги сфери соціального захисту у комплексі з іншими послугами за моделлю життєвих ситуацій.

Про початок прийому документів по нових послугах буде повідомлено додатково!

Керівник ЦНАП Наталія Куцоконь