Фото без описуЇї життєва стежина стелилася зовсім непросто… Народилася Марія Іванівна Горштейн у невеликому селі Федорівка Тамбовської області. Працювала робітницею на птахофермі. Після закінчення Великої Вітчизняної війни переїхала із чоловіком Григорієм Горштейном у Стару Синяву. Прожили разом довгі роки життя. Працювала у магазині продавцем. Зараз на вулиці Ватутіна в невеликій хатині мешкає сама. Так склалася доля, дітей не має, є племінниця, яка щороку приїздить з Ізраїлю навідати бабусю.

99-тирічний ювілей зустріла із працівниками комунальної установи селищної ради – її приїхали привітати директор Територіального центру соціального обслуговування Петро Чорний та завідуюча відділенням соціальної допомоги Оксана Лужняк.

Працівники Терцентру створюють всі необхідні умови, щоби Марія Іванівна не почувалася одинокою, допомагають вирішити багато домашніх справ. Надає соціальні послуги соціальний робітник Тамара Юхимівна Щур.

Кожна людина - індивідуальність, зі своїми життєвими історіями, баченням та прагненням. Необхідність у соціальній роботі існуватиме доки існує суспільство, навіть за найвищого його розквіту, не кажучи вже за суспільство у кризовій ситуації…

Терцентр.