Завершилася робота У-го пленарного засідання 68-ої чергової сесії селищної ради, на якому закрили роботу земельної сесії. Депутати розглянули усі земельні питання - Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, що стосувалися виділення по 2 га за межами населеного пункту сПилява, с.Олексіївка, с.Миколаївка, с.Олександрівка, с.Вишневе.

Сесію вели – селищний голова Віталій Здебський та секретар селищної ради Наталія Гарник, участь в роботі  5-го пленарного засідання взяли 16 депутатів селищної ради.
Розглянули   усі питання, що виносилися на порядок денний – загалом 837 земельних питань. Хто як голосував, які проекти рішень проголосовано і підтримано – дивіться за посиланням: https://starosynjavska-gromada.gov.ua/docs/418303/

На цьому 68-а чергова сесія завершила роботу. Депутати оприділилися із порядком денним наступної земельної сесії, на яку пропонують винести більше 1100 питань, де розглядатимуть проекти рішень щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою жителям сіл Сьомаки, Бабине, Ожарівка, Теліжинці, Уласово-Русанівка по 2 га, що знаходяться за межами цих сіл.

69-а чергова сесія  розпочне свою роботу попередньо у перших числах серпня 2020р. о 10.00 в дворі адмінбудинку. 

 


За матеріалами 68-ої чергової сесії.