Фото без описуДень Перемоги – історична дата, яка кожній людині нагадує про своїх дідів-прадідів, які боролися за мир на Землі. Чи не кожна родина втратила у Великій Вітчизняній війні близьких, рідних, друзів і просто знайомих. Найбільше  ця подія торкнулася сільських жителів, де  десятки чоловіків, залишаючи свої родини, вирушали на фронт… і не всі повернулися в рідні села, до своїх родин живими… 75-ть років минуло потому… Пам'ять залишається вічною.

Перед відзначенням пам’ятних днів з нагоди 9 травня  селищною радою  за участю в.о. старост та діловодів населених пунктів ОТГ забезпечено організацію та проведення  днів благоустрою біля пам’ятних місць у селах, пофарбовано огорожі, упорядковано могили загиблим воїнам, відремонтовано сходи, оновлено паркани.

У кожному селі Старосинявської громади з дотриманням вимог карантину пройшли заходи з нагоди  Дня пам’яті та  примирення і 75-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

В.о. старост, діловоди, працівники сільських закладів культури прийшли до місцевих пам’ятників Загиблим солдатам та загиблим у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 р.р., щоби вшанувати світлу пам'ять односельчан хвилиною мовчання, покладанням квітів до підніжжя пам’ятників та солдатських могил.

Ця дата не залишає байдужим людство, бо стосується миру на землі та добра в родинах.

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.