Фото без описуЦього року 75-та річниця Перемоги відзначається не так, як інші річниці… В кожному населеному пункті об’єднаної територіальної громади по-своєму, але мета одна – згадати, вшанувати, підтримати і просто бути поряд, згадуючи історичну дату - 9 травня – День Перемоги.

В Україні всі заходи у зв’язку з карантином обмежено. В історію банків входить новина - Пам'ятна монета "75 років перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років", яка уже в оббігу з 05 травня 2020 року.

На території громади скромно пройшли заходи: покладання квітів, хвилини вшанування пам'яті, засвічування Вічного вогню… Але особливими були зустрічі із учасниками фронту, війни. Так, голова Старосинявської районної організації ветеранів війни і праці Олександр Якович Осадчук побував в учасників війни вдома, вручив кожному подарунки від Хмельницької обласної організації ветеранів війни і праці. Відвідав Федора Панасовича Цирульника із с.Пилявки; Григорія Пилиповича Заїку із с.Мисюрівка; очевидця війни Олексія Олексійовича Вільготу із с. Ілятки; Івана Трохимовича Кота із с.Заставці. Григорія Пилиповича Гавришка із с. Паплинці та Андрія Михайловича Кравчука із с.Рідкодуб.

Кожна зустріч – це пам'ять, хвилини спілкування, котрі не заміниш ні чим, теплі слова подяки за перемогу, підтримка в цей такий важливий день.

Зі святом вас, дорогі ветерани!

Фото без опису