Фото без описуВесняний період – час наведення порядку та благоустрою на території  громади.  На звернення громадян  Старосинявською селищною радою  організовано щоденно дні благоустрою  на території громади та в центрі Старої Синяви. 

У рамках проведення  дня благоустрою територій населених пунктів працівниками КП «Старосинявський комунгосп» (керівник Ігор Федорчук) кілька днів поспіль проводилися роботи із упорядкування території місцевих кладовищ у смт Стара Синява, с.Паплинець та с.Заставець: здійснено обрізку сухостою дерев, обкошування території, вирізано зарослі молодняку кущів і дерев, вивезено сміття.

Фото без описуСелищний голова Віталій Здебський проконтролював виконання робіт із благоустрою та стан сміттєзвалища смт Старої Синяви.

Старосинявська селищна рада звертається до мешканців із проханням: «НЕ СМІТИТИ! НЕ ЗДІЙСНЮВАТИ САМОВІЛЬНИЙ ПІДПАЛ СМІТТЯ НА СМІТТЄЗВАЛИЩІ! Усі залишки від рослин та сміття викидати в сміттєві баки! Ставтеся з повагою до святих  поминальних і пам’ятних місць.»

Прохання: не смітіть! Будьте охайними, бережіть чистоту довкілля, від цього залежить ваш стан здоров’я та санітарно-епідеміологічна безпека.

                                                                                   

      Прес-служба  ОТГ.