Фото без описуСТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

23 квітня 2020 року     смт Стара Синява     № 48/2020-р

 

Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) в поминальні дні

Відповідно статей 42,59 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», стаття 32 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» та статті 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», з метою запобігання поширенню на території Старосинявської селищної ради коронавірусної хвороби (COVID-19), на виконання Постанови Головного державного санітарного лікаря України від 21.04.2020р. №11 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) в поминальні дні» та враховуючи протокол №6 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Старосинявської райдержадміністрації від 23.04.2020р.:

1. В поминальні дні під час дії карантину закрити для відвідування кладовища, крім випадків здійснення поховання померлого, за умови проведення ритуальних обрядів з дотриманням протиепідемічних правил (зокрема, участі не більше ніж 10 осіб та забезпечення відстані між присутніми не менше ніж 1,5 метра).

2. Рекомендую усім мешканцям громади перенести відвідування кладовищ на Троїцьку батьківську поминальну суботу 6 червня 2020 року.

3. Апарату селищної ради забезпечити інформування населення про закриття для відвідування кладовищ шляхом розміщення повідомлень на офіційному сайті та веб-сторінках селищної ради.

4. В.о. старост провести посилену роз’яснювальну роботу про закриття для відвідування кладовищ в поминальні дні серед місцевого населення.

5. Дане розпорядження розмістити на сайті селищний ради.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження   покласти  на першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради А. Карпушина

 

Селищний голова                   В.Е. Здебський