У зв’язку із лютневою стихією пошкоджено дах із металопрофілю Старосинявського ДНЗ «Теремок» в мікрорайоні Цукрозаводу. Селищний голова Віталій Здебський із робочою групою виїжджали на місце події. Селищний голова Віталій Здебський, перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради Олександр Пузирук, завідувач робочої групи відділу освіти Віктор Дунець виїжджали на об’єкт – дитячий навчальний заклад «Теремок» - де внаслідок стихії було пошкоджено 40 кв м металопрофілю на даху приміщення.Стихія нанесла близько 9тисяч гривень збитків.

Селищний голова Віталій Здебський наголосив на демонтажу старого паркану навколо дитсадка та завершенні робіт із ліквідації наслідків стихії.

Як показує час, будівля та навколишня територія закладу потребують оновлення, про що велася раніше мова із батьківським комітетом на прийомі в селищного голови. З початком погожих весняних днів поступово деякі види робіт мають розпочати.

За матеріалами виїзду робочої групи.